امروز پنج شنبه  ۱ آذر ۱۴۰۳
۱۴۰۰/۰۱/۲۵- ۱۱:۳۶ - مشاهده: ۱۲۷
تعداد بازدید:127 25 فروردین 1400 - 11:36
گزارش ایران 19

گزارش ایران 19

گزارش ایران 19

 

 

 

 

 

 

گزارش ایران

«19»

 

 

 

 

 

 

۸۰ درصد کادر درمان کشور واکسینه شدند

مریم حضرتی، معاون پرستاری وزیر بهداشت:

- تاکنون ۸۰ درصد کادر درمان بیماران کرونایی در کشور واکسینه شده‌اند.

- واکسیناسیون کرونا در کشور در حال انجام است و فعالان بخش مراقبت‌های ویژه و درگیر با بیماران کرونایی در اولویت قرار دارند.

- واکسیناسیون کرونا برای سایر افراد جامعه و گروه‌های پرخطر نیز بر اساس پروتکل‌های ارائه شده وزارت بهداشت، مرحله به مرحله انجام می‌شود.

http://fna.ir/nsmu

 

ایران؛ در رتبه 11 تولید فولاد در جهان

وزیر صنعت، ‌معدن و تجارت:

روزی واردکننده فولاد بودیم اما امروز تولیدکننده و صادرکننده فولاد هستیم و ایران در بین کشورهای صاحب نام فولاد دنیا، رتبه یازدهم را در بخش تولید به خود اختصاص داده است.

www.irna.ir/news/84280827/

 

زنگنه: در سال ٩٩ ظرفیت تولید کشور را در صنعت پتروشیمی ٢۵ میلیون تن افزایش دادیم

وزیر نفت:

سال ٩٩ سال درخشانی بود. کمتر سالی است که ما بتوانیم بگوییم در تاریخ صنعت پتروشیمی ٢۵ میلیون تن ظرفیت تولید کشور را افزایش دادیم. همچنین تولید گاز خام را به هزار میلیون متر مکعب در روز رساندیم.

https://www.isna.ir/news/1400011204695/

 

 

پیشرفت های ایران در حوزه صنعت هوا فضا در سال 1399

ایران جزو کشورهایی است که هم توانایی ساخت ماهواره دارد و هم ماهواره بر. اوایل اردیبهشت سال گذشته بود که نور اولین ماهواره چند منظوره ایران پرتاب شد. نور با ماهواره بر سه مرحله ای قاصد پرتاب شد که توانایی ساخت آن در اختیار ابرقدرت ها است. ماهواره پارس 1 هم بعد از تست های موفق تحویل سازمان فضایی کشور شد. استفاده از ماهواره بر ذوالجناح با سوخت جامد از دیگر اتفاقات مهم حوزه فضایی بود. ساخت ماهواره بر های سیمرغ و سریر هم در سال 99 ادامه یافت و با سرعت پیشرفت می‌کند. از کپسول زیستی فضایی هم رونمایی شد که مقدمات فرستادن فضانورد به 130 کیلومتری زمین است. سال گذشته همچنین مرکز داده فضایی کشور افتتاح شد تا داده‌های ماهواره ای را در اختیار علاقه مندان قرار دهد.

https://t.me/farsna

نیروگاه‌های کشور چقدر برق تولید کردند

طبق آخرین آمار منتشر شده مجموع ظرفیت واحدهای نصب شده نیروگاهی کشور در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن، با رشد ۲.۲ درصدی به ۸۵ هزار و ۳۱۳ مگاوات رسید.

در بخش انرژی تولید شده نیز در سال گذشته با رشدی معادل ۵.۱ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۸، به ۳۴۳ میلیارد کیلووات سـاعت رسـید که از این مقدار ۳۳۷ میلیارد کیلووات ساعت مربوط به تولید نیروگاه‌های وزارت نیرو و بخش خصوصی و مابقی آن مربوط به صنایع بزرگ است.

http://www.isna.ir/news/1400011506120

 

افتتاح ۱۳ ایستگاه متروی تهران در ۵ ماه

با افتتاح ۴ ایستگاه مترو تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۰، تعداد ایستگاه‌های بهره برداری شده از اواخر آذرماه سال گذشته تا پایان اردیبهشت ماه امسال به ۱۳ ایستگاه خواهد رسید. بهره‌برداری از این ۱۳ ایستگاه، هزینه‌ای در حدود ۴ هزار میلیارد تومان در برداشته است.

https://t.me/isna94

 

نمایشگاه تولیدات هنری زندانیان اصفهانی در تهران

نمایشگاه و فروشگاه ۲۰۰۰ قلم از تولیدات صنایع دستی زندانیان استان اصفهان در تهران تا پایان فروردین ماه دایر شده است. محصولات این نمایشگاه متعلق به 50 کارگاه استان اصفهان با حدود 2500 مددجو است. سود حاصل از فروش این محصولات صرف مددجو و خانواده آن‌ها خواهد شد.

http://tn.ai/2475839

 

تغییر چشم‌انداز راهبردی منطقه با توافق بلندمدت ایران و چین

🔹پایگاه تحلیلی موسسه سیاست راهبری استرالیا طی گزارشی نوشت: امضای توافق همکاری ۲۵ ساله میان ایران و چین، به عنوان یک کشور نفت‌خیز و دارای نفوذ منطقه‌ای و چین به عنوان یک قدرت جهانی، یک فشار راهبردی جدید در غرب آسیا برای آمریکا و متحدانش ایجاد می‌کند.

🔹پایه این روابط تقویت شده، منفعت دوجانبه دو طرف در مقابله با آمریکا و هم پیمانانش است.

🔹همکاری عمیق و گسترده‌تر میان ایران و چین، به ویژه در روابط نزدیک آنها با روسیه، دارای پتانسیل قوی برای تغییر چشم انداز استراتژیک منطقه‌ای است.

http://farsnews.ir/news/14000110000556

 

 

 

نشست کمیسیون مشترک برجام به صورت مجازی برگزار شد

نشست کمیسیون مشترک برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در روز جمعه، 2 آوریل (برابر با ۱۳ فروردین ۱۴۰۰) بصورت مجازی برگزار گردید. مطابق مفاد برجام، کمیسیون مشترک مسئول نظارت بر اجرای توافقنامه است.

کمیسیون مشترک، به ریاست معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی، انریکه مورا، از طرف نماینده عالی اتحادیه اروپا، جوزف بورل و با حضور نمایندگان چین، فرانسه، آلمان، روسیه، بریتانیا و ایران در سطح معاونین/مدیران سیاسی وزرای امور خارجه برگزار گردید.

اعضا موافقت کردند این جلسه کمیسیون مشترک را هفته آینده در وین از سر بگیرند تا اقدامات اجرایی مربوط به لغو تحریم‌ها و (اقدامات) هسته‌ای را از جمله از طریق تشکیل جلسات گروه‌های کارشناسی مشخص کنند. در این زمینه‌، هماهنگ کننده تماس‌های جداگانه خود را با همه اعضای برجام، و با ایالات متحده در وین افزایش خواهد داد.

https://t.me/MFAIR

 

سفر ظریف به آسیای میانه از تاریخ 16 تا 19 فروردین 1400

توییت سخنگوی وزارت امور خارجه :

توسعه روابط با آسیای مرکزی، منطقه اشتراکات تمدنی، تاریخی و فرهنگی، همواره جزو اولویت‌های اصلی ایران بوده است. دکتر ظریف در تاریخ ۱۹-۱۶ فروردین عازم ازبکستان، قرقیزستان، قزاقستان و ترکمنستان می‌باشد. تمرکز بر همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای خواهد بود.

https://t.me/MFAIR

 

نشست فصلی کمیسیون مشترک برجام روز 17 فروردین برگزار شد

نشست فصلی کمیسیون مشترک برجام که سه‌شنبه ۱۷ فروردین‌ با حضور نماینده ایران و ۱+۴ در وین برگزار شد. با توجه به اظهارات متعدد غربی‌ها درباره تعمیم مذاکرات به برنامه‌های موشکی و منطقه‌ای ایران، یک منبع مطلع نزدیک به هیئت ایرانی گفت: «دستور مذاکرات سه‌شنبه تنها گفتگوهای حقوقی برای شیوه اجرای تعهدات طرفین و راستی‌آزمایی آنهاست.» شرط ایران برای بازگشت به تعهدات برجامی رفع کامل و یک مرحله‌ای تحریم‌های آمریکا و سپس راستی‌آزمایی آن است نه مسیر گام‌به‌گام و اگر ۱+۴ آمریکا را به این چارچوب راضی کند، ایران به تعهدات خود بازخواهد گشت و الا تهران بدون هیچ عجله‌ای مسیر کنونی را ادامه خواهد داد.

https://www.isna.ir/news/1400011506598/

 

بازگشت ۳۰ شیء باستانی ایران به کشور به زودی

حدود ۳۰ شیء باستانی ایران که به صورت غیرقانونی از کشور خارج شده بود پس از کشف در اتریش و تحویل آنها به سفارت ایران در وین طی روزهای آینده به تهران منتقل می‌شود.

در تیرماه سال ۱۳۹۹ اعلام شد که تعدادی از اشیای باستانی متعلق به ایران که توسط افراد سودجو به طور غیرقانونی به خارج از ایران و به کشور اتریش قاچاق شده بود طی یک معاضدت قضائی میان دو کشور و با همکاری اینترپل اتریش و پلیس بین الملل جمهوری اسلامی ایران، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و پلیس بین الملل ناجا و همچنین پیگیری‌های وزارت امور خارجه در تشریفاتی قانونی به سفارت ایران در وین تحویل داده شد.

https://www.isna.ir/news/1400011104197/

نورپردازی زیبای برج آزادی توسط شهرداری تهران به مناسبت هشدار برای ویروس کرونا

شهرداری تهران در یک اقدام خلاقانه به مناسبت هشدار برای ویروس کرونا، برج آزادی تهران را نورپردازی کرد.

https://www.youtube.com/watch?v=XBh_5VS-BDw

آبشار شوی دزفول، بزرگترین آبشار طبیعی در خاوریانه

آبشار زیبای شوی یا تله زنگ در شهرستان دزفول قرار گرفته است. این آبشار بزرگترین آبشار طبیعی خاورمیانه است که در میان زاگرس جا خوش کرده است. آبشار شوی، اولین اثر طبیعی خوزستان است که ثبت هم شده است. ارتفاع این آبشار از چشم، 100 متر و عرضش 70 متر است. در خروجی آبشار غاری وجود دارد که کسی نمی داند چقدر طول دارد.

https://t.me/farsna

ایران و پاکستان تمرین مرکب دریایی برگزار می‌کنند

تمرین مرکب دریایی ایران و پاکستان با هدف تبادل تجربیات آموزشی و اطلاعاتی، تامین امنیت خطوط تجاری دریایی منطقه، حسن همجواری و تعمیق روابط بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و پاکستان طی روزهای آتی در منطقه عمومی‌بندرعباس و جزیره لارک برگزار خواهد شد. صبح روز 14 فروردین ناو اطلاعاتی - رزمی و عملیاتی کشور پاکستان با استقبال رسمی در منطقه یکم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بندرعباس پهلو گرفت.

www.irna.ir/news/84282773/

روستای شگفت انگیز جهان در ایران

روستای ماخونیک یکی از 7 روستای شگفت انگیز دنیا لقب گرفته است. مردم این روستا اصالتا افغانستانی هستند که از مدتها پیش به اینجا آمده اند. خانه‌های این روستا به هم فشرده و کف آنها یک متر پایین تر از سطح زمین است. این روستا در خراسان جنوبی به منطقه ادم کوچولوها هم معروف شده است. برج سنگی روستا از نقاط دیدنی آن محسوب می‌شود که مشرف به همه روستا است.

https://t.me/farsna

سنجاب زمینی در رشته کوه زاگرس

🔹الوند به دلیل قرار گرفتن در رشته کوه زاگرس از حیات وحشی بکر برخوردار است، فضایی که به راحتی تبدیل به محلی برای تولید مثل و پرورش انواع گیاهان و جانوران مانند سنجاب ایرانی و سنجاب زمینی شده است.

🔹سنجاب زمینی از جمله گونه‌هایی است که از سالها پیش به علت حفر زمین و تغذیه از ریشه گیاهان همچنین شباهت فعالیت وی برای جستجوی غذا با گورکن، قربانی باورهای غلط روستانشینان و کشاورزان شده است.

https://t.me/isna94

مکان‌های دیدنی ایران:  برج میلاد

 برج میلاد تهران، نام برج مخابراتی چند منظوره‌ای است؛ در شمال غربی تهران، پایتخت ایران قرار دارد. این برج با ارتفاع ۴۳۵ متر، بلندترین برج ایران، ششمین برج بلند مخابراتی جهان و نوزدهمین سازه بلند نامتکی جهان است. این برج با ۱۳ هزار متر زیربنا از نظر وسعت کاربری سازه رأس برج در میان تمامی‌برج‌های مخابراتی دنیا مقام نخست را دارد. برج میلاد به دلیل بلندی بسیار و شکل ظاهری متفاوتش، تقریباً از همه جای تهران نمایان است و از این رو، یکی از نمادهای پایتخت ایران به‌شمار می‌آید.

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما